Weekoverzicht 1: Onderzoeken, uitslagen en meer

Weekoverzicht?

Ja, je leest het goed. Ik ga beginnen om iedere dinsdag een weekoverzicht te plaatsen. Hierin beschrijf ik de hoogtepunten en dieptepunten van mijn week. Wat ik mezelf afvraag is of mijn lezers hierop zitten te wachten. Ik wil je dan ook vragen om een reactie achter te laten met je mening.

Ziekenhuis

Ziekenhuis, ondertussen word ik er helemaal gek van. Bijna iedere week mag ik weer naar het ziekenhuis voor onderzoeken, uitslagen en doktersbezoeken. Deze week de CT-scan. Honderden röntgenfoto’s worden er achter elkaar gemaakt, om zo tot een 3D foto te komen van een onderdeel van je lichaam. Bij mij is dat mijn onderbuik. Maar honderden röntgenfoto’s dat betekend behoorlijk wat röntgenstraling. Een rustgevend gevoel dat je net niet lichtgevend naar huis gaat. Maar een voordeel in vergelijking met de MRI, het duurt geen uur! Na een paar minuten sta je weer buiten. Ik dacht dat een CT-scan veel geluid produceerde, gelukkig was dat niet het geval. Het vervelende was nog het contrastvloeistof dat via een infuus mijn arm in ging. Heel mijn lichaam werd warm en ik kreeg een vieze smaak in mijn mond ervan. Hopelijk hebben ze wat gezien op de scan. Dan weet ik in ieder geval waar ik aan toe ben.

Medicijnen

Sinds ik in het ziekenhuis heb gelegen slik ik 4 verschillende medicijnen. Ik wilde daarvoor liever zelfs geen paracetamol nemen. Maar wat zijn die medicijnen toch lekker en gemeen tegelijk. Toen ik moest beginnen met de medicijnen had ik last van hartkloppingen, drukkend gevoel op de borst, duizelingen, zeer hoge bloeddruk en een te snelle hartslag. Wat was ik blij toen mijn klachten minder werden door de medicijnen. Nu drie maanden later… Bijwerkingen! Het begon met de hele dag moe zijn en last van spierpijn. Nu heb ik er de laatste weken ook huiduitslag erbij gekregen. Ach, het is beter dan drie maanden geleden.

Bedrijfsarts

Deze week moest ik voor de tweede keer naar de bedrijfsarts sinds ik in de ziektewet zit. De vorige keer was er nog geen uitzicht op een diagnose in het ziekenhuis en werden de problemen gezocht bij mijn hart. Deze keer kon ik dus het goede nieuws aan de bedrijfsarts vertellen dat mijn hart gezond was. Ik kan nu weer beginnen met het opbouwen van mijn conditie. Ik zal de komende 3 maanden fysiopol krijgen. Dat is sporten met een fysiotherapeut. Hopelijk krijg ik weer snel mijn conditie terug.

Het grote nieuws dat ik heb gekregen is dat ik weer aan de slag mag! Jeej! 2 dagen in de week 2 uur. Het klinkt weinig, maar het is een begin. Hopelijk zit ik snel weer achter het stuur van een surveillance voertuig.

Aan het bureau

De eerste dag weer op het bureau, aan het werk. Het was 3 maanden geleden. Het was weer wennen, maar fijn om terug te zijn. Ik kan niet mijn normale werkzaamheden doen, dus zoek ik nog mijn plekje. Koffie drinken, praten en klantverzoeken wegwerken. Wat heb ik het gemist om weer op het werk achter de computer te zitten. Dat terwijl ik administratie haat. Normaal vind ik het juist heerlijk om buiten aan het werk te zijn.

Dat doet me denken aan de laatste keer dat ik aan het werk was op het bureau. Toen werd ik niet goed. Ik zat in de briefing en moest met spoed naar het ziekenhuis. Hopelijk hoef ik dat nooit meer mee te maken.

Nieuwe Laptop

Binnenkort word ik vader en ik heb mijn computerkamer moeten opgeven daarvoor. Dat vind ik totaal niet erg, ik kan niet wachten tot mijn dochter er is.

Maar dat betekend wel dat mijn computer ergens anders heen moet. Nergens in huis kan mijn computer staan, dus elke keer haal ik de computer weer uit de kast. Sluit hem aan, doe mijn werk en ruim hem op. Dat vind ik te omslachtig. Dus heb ik mezelf getrakteerd op een nieuwe Laptop. Een Acer Chromebook 14.

Ik heb altijd Windows en Apple producten gehad. Maar een Chromebook nog nooit. Wat is dat ding snel! In een paar seconde is het apparaat opgestart en klaar om het werk te doen. Natuurlijk blijft mijn computer ook, maar die hoeft niet meer zo vaak kast uit.
Computer algemeen

Iedere dinsdag breng ik een persoonlijke blog uit. Iedere donderdag en zondag een politieverhaal. Je kunt mij ook volgen op Facebook en Twitter.

2 reacties

  1. Vind het wel goed dat je het wel en wee ook achter de schermen laat weten, voor de duidelijkheid ik ben natuurlijk ook niet blij met een snelheidsbekeuringen van luttele km en 9€ administratie kosten, maar zonder jullie werd het natuurlijk een zooitje, sterkte met je fysieke welzijn .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© 2018 Politieblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten